Od 24. do 30. siječnja

„Sokol“ Sisak idući tjedan organizira otvorene dane gimnastike

Gimnastika

Dani se organiziraju u sklopu projekta "Osokolimo se"

Športski gimnastički klub „Sokol“ Sisak poziva sve zainteresirane sportaše i rekreativce da im se pridruže na otvorenim danima gimnastike u sklopu projekta „Osokolimo se”, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Projekt je počeo u listopadu 2021. godine, a ukupno trajanje projekta je 18 mjeseci.

 

Tijekom projekta će se provesti nekoliko aktivnosti s ciljem jačanja potencijala kluba. Kroz projekt će se nabaviti nova gimnastička oprema, a osim otvorenih dana gimnastike, planirane su i edukacije za rad s djecom s teškoćama u razvoju te nakon edukacije i sama gimnastika s djecom s teškoćama u razvoju. Na kraju projekta provest će se radionice o aktivnom zagovaranju koje će doprinijeti klubu da aktivno promovira doprinos gimnastike lokalnoj zajednici.

 

Otvoreni dani gimnastike održat će se od 24. siječnja do 30. siječnja 2022. godine u školskoj dvorani 22. lipanj te sportskoj dvorani Gimnastičkog kluba Petrinja. Svi zainteresirani za sudjelovanje moraju se zbog epidemioloških mjera prethodno najaviti putem poruke preko Facebook stranice ili putem SMS poruke na broj: 098 915 3628 (kontakt: trener Krešimir Majdandžić).

najčitanije