Sisački streličari uspješni na domaćem terenu

Streličarstvo 1

Streličarski klub Sisak na terenu u Galdovu organizirao je turnir Sisačko ljeto. Na natjecanju je sudjelovalo 9 sisačkih streličara i postigli su odlične rezultate.

 

U diviziji zakrivljenog luka seniorka Dragana Prodanovic Haines uzela je srebrnu medalju, a veteran Žarko Šunjić osvojio je broncu. Odličan posao ostvarile su i mlade snage, tako je Una Vasilik u kategoriji U18W  uzela zlato, isto kao Ivan Matić u istoj diviziji i kategoriji.  U kategoriji U15W Buga Cetinjan  osvojila je treće mjesto.

 

Athea Lilith Prodanović Haines osvojila je zlato u kategoriji U13W, a Karmen Ahmetović srebrnu medalju.  Miro Srnec u kategoriji 50+  M osvaja prvo mjesto u stilu dugog luka, dok je Branko Marjanović zauzeo treće mjesto u stilu tradicionalnog luka.

 

Dan kasnije, najmlađe kategorije sudjelovale su u Varaždinu na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzrasne kategorije.

U kategoriji U13W Athea Lilith Prodanović Haines osvaja treće mjesto, dok je Karmen Ahmetović zauzela petu poziciju. Buga Cetinjan u kategoriji U15W zauzela je 4. mjesto. Najmlađe kategorije priveli su sezonu kraju, a starije kategorije imaju još teške borbe kroz predstojeća prvenstva.

 

Sisak će za vikend biti domaćin još jednom turniru, Prvenstvu Hrvatske Field 12+12 koje će se održati 4. rujna s početkom u 09:45 sati.

 

 

foto: Ilustracija

najčitanije