Sisački gimnastičari na treningu s reprezentacijom

imp

261020211635252944.jpeg

Sisački gimnastičari Krešimir Majdandžić i Borna Matić ovoga su vikenda odradili kontrolne treninge s reprezentacijom. U dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra „Aton“ u Nedelišću Krešimir i Borna imali su priliku kroz dvodnevne treninge vidjeti kakvi su u usporedbi s ostalim reprezentativcima.
„Kontrolni treninzi su prošli iznimno uspješno. Krešimir je uspio izboriti mjesto u reprezentaciji za čak dva svjetska kupa koji će se u rujnu održati u Varni i u Parizu, te za svjetsko prvenstvo koje će se početkom listopada održati u Montrealu. Najbolji sisački gimnastičar tako će nastupati rame uz rame s poznatim hrvatskim predstavnicima, Filipom Udeom, Robertom Seligmanom i Tinom Srbićem. Na SP u Montrealu Krešimir će nastupati na parteru, spravi koja u njegovoj matičnoj dvorani u Društvenom domu u Galdovu ne postoji.“ – rekao je trener Georgi Kazakov dodajući kako je zahvalan zbog pomoći i suradnje koju im pruža Nacionalni gimnastički centar „Aton“ i Gimnastički klub „Marijan Zadravec Macan“ uz čiju pomoć pripremaju vježbe i elemente svjetskog ranga.
Trener Kazakov potvrdio je kako će Krešimir sigurno nastupiti u Varni i Montrealu, dok je svjetski kup u Parizu pod upitnikom zbog ograničenih financijskih sredstava.

Izrezak Izrezak 1
Uz Krešimira, na kontrolnom treningu juniora odlične rezultate postigao je i Borna Matić. „Borna je svojom odličnom vježbom na karikama ušao u uži krug juniorskih reprezentativaca koji se pripremaju za juniorsko europsko prvenstvo koje će se održati iduće godine u travnju. Jedan je od najboljih juniorskih karikaša, međutim, uskoro počinje s pripremama za višebojsko natjecanje kako bi se mogao kvalificirati za juniorske Olimpijske igre u Buenos Airesu 2018. godine.“ – kaže trener Kazakov.

najčitanije