Sisačke sirene na PH

kh

261020211635209718.jpeg

Članice Kluba sinkroniziranog plivanja Sisak nastupile su pod vodstvom trenerica Matee Đurić i Anje Alispahić na Prvenstvu Hrvatske u slobodnim rutinama održanom u Rijeci 15. i 16.veljače.

Prvoga dana natjecanja nastupile su starije članice te ostvarile sljedeće rezultate:

U kategoriji juniorki u disciplini DUO, Noa Kosić i Ema Matić zauzele su 6. mjesto sa ukupno 54,566 bodova, u kategoriji seniorki u istoj disciplini Noa K. I Ema M. zauzele su 5. mjesto sa osvojenih 57,133 bodova.

U kategoriji juniorki u disciplini TIM naše natjecateljice u sastavu Noa Kosić, Ema Matić, Karla Prpić, Marija Roksandić, Stella Martinović zauzele su 4. mjesto sa osvojenih 52,133 bodova.

U istoj disciplini, u kategoriji seniorki, iste natjecateljice osvojile su 4. mjesto sa ukupno 53,900 bodova.

Drugoga dana natjecanja nastupile su kadetkinje u disciplini KOMBINACIJA, u sastavu: Maja Crnobrnja, Marina Kapetanić, Anastazija Pereković, Marta Gea Vuksanović, Anamarija Težački, Jelena Stojanović, Magda Kladnik, Mia Stipanec. Djevojke su osvojile 6. mjesto sa osvojenih 46,200 bodova.

-Sve naše plivačice pokazale su napredak u odnosu na prošlu sezonu. Veselimo se novim izazovima i natjecanjima, a prvo sljedeće nam je Otvoreno prvenstvo grada Zagreba za juniorke, 29.veljače i 1.ožujka. – istaknule su trenerice Đurić i Alispahić.

najčitanije