Sestrama Golomboš brončane medalje na Grand Prixu u Samoboru

mradenovic

261020211635237567.jpeg

Samobor je 12. i 13. siječnja bio domaćin 28.Grand Prixu na kojem se natjecalo 1400 natjecatelja iz 25 država. Na natjecanju je nastupilo 7 karatista iz Karate kluba „Tigar“; Nikolina i Lana Golomboš, Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Ema Kardaš , Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić.
Nikolina Golomboš nastupala je u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma. U konkurenciji od 50 natjecateljica Nikolina je zauzela 3. mjesto ostavivši iza sebe 5 mečeva.
Lana Golomboš nastupala je u kategoriji učenica iznad 44 kilograma, gdje je u polufinalnom meču izgubila od protivnice iz Zagreba gustom razlikom od 2:1. Iako nije uspjela izboriti finale, Lanu to nije spriječilo da u repasažnom meču uzme broncu. Lana je u repasažu pobijedila protivnicu iz Rijeke te uzela broncu.
Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Ema Kardaš, Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić također su imali dobre mečeve, ali se ovog puta nisu uspjeli izboriti za odličje što ih neće zaustaviti u daljnjem radu i pripremi na nadolazeće turnire i osvajanje medalja.

najčitanije