Pobjeda rukometaša protiv Požege

Rukomet Sisak Požega Min

Prošlog vikenda naši rukometaši svladali su momčad Požege s 27:22 u sklopu 11. kola 1. HRL sjever.  Požega je trenutno četvrtoplasirana momčad lige.

 

Prvo poluvrijeme vodili su većinom gosti gdje su imali prednost 8:12 u 21. minuti, ali naši dečki serijom 6:0 poravnavaju rezultat na 13:13 u 29. minuti gdje se i s izjednačenim rezultatom otišlo na predah.

 

Drugo poluvrijeme nešto sasvim drugačije, ponovno su gosti vladali terenom sisačke dvorane Zeleni brijeg, ali proradio je sisački inat i u 43. minuti Toma Draženović zabija za 20:18.

tekst se nastavlja nakon oglasa


Uz dobru obranu nadovezao se i vratar Novinc koji je nakon lošijeg ulaska u utakmicu kasnije u drugom poluvremenu zaključao svoj gol i gurao svoje suigrače prema naprijed i razlika je samo rasla i u 58. minuti rezultat svijetli 26:21 i tu je počelo slavlje naših rukometaša kojima je ova pobjeda i dva boda bili zaista prijeko potrebna.

 

Na isteku 60. minute konačan rezultat glasio je 27:22 za Sisak.

 

Najbolji u našim redovima bili su Ražić s 7 pogodaka, a pratili su ga Jurković sa 5 odnosno Pijalović i Prišek sa po 4 pogotka. Na našim vratima istaknuo se Novinc s velikih 16 obrana.

 

Ova je utakmica bila i prvi nastup za Bornu Lamzu za seniorsku momčad. U ekipi trenera Orlića igrali su: Novinc, Milić, Balija, Senčar, Draženović, Prišek, Ražić, Gnjatić, Pijalović, Žarković, Huremović, Jurković i Pavičić, Lamza.

 

Sisački rukometaši trenutno su na 9. mjestu ljestvice 1. HRL sjever sa skupljenih 9 bodova. Iduća utakmica je na rasporedu u subotu, 3. prosinca protiv RK Đakovo.

najčitanije