Pet medalja za karatiste Croatie

imp

261020211635287097.jpeg

Zaprešićka “Budo Ryu-škola ratnika” prošlog je vikenda bila domaćin međunarodnog Kyokushinkai karate turnira “KUP Grada Zaprešića”.
Na turniru se natjecalo 64 natjecatelja iz kyokushinkai karate klubova iz Austrije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Boje karate klub CROATIA iz Siska branili su Furdi Daniel, Roko Karaula i Roko Aralica u kategoriji limača, Ana Kukić i Klara Prpić u kategoriji kadetkinja, te Marko Krizmanić u kategoriji juniora.
Najbrojnija konkurencija je bila u najmlađoj kategoriji limača, unatoč tome Siščanin Roko Aralica se uspio probiti u samo finale i osvojiti srebrnu medalju nakon poraza od Svetislava Mitrovića iz BiH.
Uspješno us nastupili i Roko Karaula, koji je u konačnici osvojio brončanu medalju, te Daniel Furdi koji je osvojio 4 mjesto u kategoriji starijih limača.
Kadetkinje CROATIE Ana Kukić i Klara Prpić su imale velike okršaje sa starom poznanicom iz Samobora Sušom Gabrijelom, koja je bila uspješnija u finalu, tako da u konačnici Klara Prpić je osvojila drugo mjesto a Ana Kukić treće.
Finalni meč između Antonia Ivkovića iz Samobora i Siščanina Marka Krizmanića u juniorskoj kategoriji završio je u korist Ivkovića, tako da je Krizmaniću pripala srebrna medalja.
puno obećavao.

Ekipa koja je osvojila tri srebrne i dvije brončane medalje nema previše vremena za odmor, jer ih već idućeg mjeseca očekuje otvoreno Prvenstvo Bosne i Hercegovine, a nakon toga početkom prosinca Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Samoboru.

najčitanije