Medalje Siščana na zagrebačkom Elka peharu

kh

261020211635238701.jpeg

Karate klub Croatia Sisak je pod vodstvom trenera Nenada Đurića i Dragoslava Krnjaića nastupio sa sedmero svojih natjecatelja: Petrom Ožegović, Matildom Zaplatić, Antom Medurom, Patrikom Šolajom i Erikom Sejdinovićem u kategoriji učenika, te Martinom Ratković i Danielom Furdiem u kategoriji kadeta.

Natjecanje „Elka Shinkyokushin pehar 2018.“ je održano u organizaciji Hrvatskog karate saveza – Odbora za Kyokushin karate i Kyokushin karate kluba „MAKSIMIR- ELKA“ iz Zagreba, u subotu 1. prosinca. Natjecanje je održano u katama i borbama.

U prvom dijelu turnira nastupili su kataši Matilda Zaplatić, Martina Ratković i Daniel Furdi, a brončanu medalju uspjela je osvojiti kadetkinja Martina Ratković.

Jaka konkurencija onemogućila je debitanta Patrika Šolaju da se probije u završnicu natjecanja, te je podijelio sudbinu sa svojom klupskom kolegicom Petrom Ožegović. Unatoč hrabrim nastupima, oboje su ispali u kvalifikacijama.

Ante Medur i Erik Sejdinović uspješno su prošli kvalifikacije. Medur je nakon odlične pobjede uspio osvojiti brončanu medalju u kategoriji mlađih učenika, a njegov kolega Sejdinović izvrsno drugo mjesto u kategoriji učenika.

Najuspješnija natjecateljica sisačkog kluba Croatia bila je Martina Ratković, koja je nakon osvojene brončane medalje u katama došla i u finale borbi u kadetskoj kategoriji. Na koncu je osvojila sjajno drugo mjesto te se okitila i srebrnom medaljom.

najčitanije