Održano Prvenstvo grada Siska u umjetničkom klizanju

imp

Klizanje Prvenstvo Siska 11

Sisak je u subotu po prvi puta dobio prvake grada u umjetničkom klizanju. Naime, Klizački klub Zibel održao je u istoimenoj Ledenoj dvorani prvo Prvenstvo grada Siska u umjetničkom klizanju.
U konkurenciji za titulu najboljih u osam službenih kategorija natjecalo se 32 klizača/klizačica i 20 klizačica/klizača u revijalnom dijelu.

 

„Cilj je bio da nastupi što više članova, a sve kako bi se klub što prije pokazao konkurentan ostalim klubovima u Zagrebu i da bi pokazali napredak i ozbiljnost u radu. Vjerujemo da je to najbolji put prema sve boljim plasmanima na hrvatskim a potom i međunarodnim natjecanjima. Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate naših članova, ali i priznanje za dugogodišnji rad naših trenerica, kao i daljnja motivacija upravi kluba.
Ovo je četvrti službeni nastup Klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, a za neke članova ovog kluba to je bio prvi nastup na natjecanju, što je vrlo bitno kao priprema za daljnja natjecanja koja nas očekuju i to već 15. svibnja 2022. godine u Zagrebu na Prvenstvu Hrvatske.“, kaže predsjednica Klizačkog kluba Zibel Andrea Cavrić te dodaje kako klub trenutno broji ukupno 90 članova, aktivno trenira oko 70 klizačica/klizača, te je stalan upis novih članova.

 

 

REZULTATI:
-juniorke: 1. mjesto Ema Vuković
-ml. mlađe juniorke: 1. mjesto Katja Cavrić, 2. mjesto Maja Batinjan, 3. mjesto Lucija Tomazetić
-kadetkinje A: 1. mjesto Magdalena Hernaut, 2. mjesto Mia Zrakić, 3. mjesto Nika Pavlić
-kadetkinje B: 1. mjesto Marla Butorac, 2. mjesto Paola Kovačević, 3. mjesto Marika Žinić
-teens-D muški: 1. mjesto Leonardo Hernaut
-teens-D: 1. mjesto Franka Živković, 2. mjesto Una Krnjajić
-teens-E: 1. mjesto Lucija Hrenar

Foto: Klizački klub Zibel

najčitanije