Održan 1.Sisak synchro open

mradenovic

261020211635229029.jpeg

Klub sinkroniziranog plivanja Sisak bio je za vikend domaćin 1.međunarodnom turniru Sisak synchro open koji je okupio 85 natjecateljica iz Rusije, Ukrajine, Mađarske i Češke. Na natjecanju su sudjelovala i tri kluba iz Hrvatske, te sisački kao domaćin.
Naše kadetkinje otvorile su natjecanje svojim nastupom. U disciplini solo; Klara Prpić osvojila je 12.mjesto, Noa Kosić 16., Ema Matić 18., Maja Crnobrnja 21, a Anastazija Pereković 22.
Kosić i Matić nastupile su i u disciplini duo gdje su osvojile 7.mjesto. Klub sinkroniziranog plivanja imao je i predstavnice u disciplini Tim u sastavu Noa Kosić, Ema Matić, Karla Prpić, Marija Roksandić, Stella Martinović, a djevojke su osvojile 5.mjesto.
U disciplini figure Klara Prpić zauzela je 28.mjesto, Ema Matić 40., Noa Kosić 44., Marija Roksandić 47.mjesto. 48.mjesto zauzela je klupska kolegica Maja Crnobrnja, Stella Martinović 53., a Anastazija Pereković 55.
Osim natjecateljskog dijela, u Sisku se održala i klinika za trenere i suce na temu umjetnički dojam koji je održao Marlon Jose Falcon Silva iz Venezuele, službeni evaluator FINE.

foto: Facebook stranica Klub sinkroniziranog plivanja Sisak

najčitanije