Odličan nastup plesnog para Rykova - Lilih

imp

261020211635279147.jpeg

U subotu 30. svibnja, održan je Svjetski juniorski kup u St.Petersburgu (RUS). Na natjecanju su boje Hrvatske i  naše županije u kategoriji Mlađih juniora branili članovi ŠARRK „MEGARock“ – Petrinja: Polina Rykova – Noa Lilih.

Polina i Noa su se kroz kvalifikacije direktno plasirali u četvrtzavršnicu natjecanja na kojemu je samo u njihovoj kategoriji nastupilo više od 70 parova.

Dobrim nastupima su nastavili u četvrtzavršnici, te u poluzavršnici, što ih je na kraju dovelo do nastupa u samoj završnici natjecanja rame uz rame sa šest  trenutno najboljih prova svijeta (3 Ruska para, Ukrainski par, Francuski par i naši predstavnici). U izuzetno jakoj konkurenciji Polina i Noa su u konačnici zauzeli izvanredno 6. mjesto.

Ovim su rezultatom napravili i veliki skok sa 30. na 14. mjesto Svjetske rang liste mlađih juniora. Vremena za odmor nema jer mlade plesače ovaj vikend čeka Svjetski kup juniora i seniora B u Ljubljani – po prijavama najbrojnije i najjače natjecanje Svjetskog kupa u ovoj sezoni.

najčitanije