Ekipa MegaRock TEAMa ponovno osvojila medalje!

nn

261020211635255648.jpeg

Ove subote je u Krakowu održan prvi ovogodišnji Svjetski kup za juniore i seniore B u akrobatskom rock’n’roll u Krakowu. Na natjecanju na kojemu su nastupili svi najbolji svjetski parovi, predstavnici petrinjskog kluba MegaRock TEAM su ponovno briljirali!

U kategoriji Starijih juniora Polina Rykova i Noa Lilih su debitirali na međunarodnoj sceni, te su se kroz izlučna kola uspjeli plasirati u ¼ završnicu, a od ½ završnice ih je dijelilo samo jedno mjesto. U konačnici su zauzetli izvrsno 13. mjesto!
Polina i Noa su sa ovim rezultatom uspjeli doći i do izvrsnog 23. mjesta na svjetskoj rang listi Starijih juniora!

DSC_2802

U kategoriji seniora B Ana Silaj i Alen Mikić su izlučna kola odradili „rutinski“, a jedina im je konkurencija bio veliki rival – par iz Rusije. Prolascima kroz ¼ i ½ završnicu, plasirali su se i u završnicu natjecanja sa 7 trenutno najboljih parova svijeta. Suvereno su „odradili“ plesni dio svog nastupa, u kojem su osvojili prvo mjesto, a uz par malih tehničkih grešaka u zadnje dvije akrobacije, zamalo im je izmakla pobjeda, te su osvojili izvrsno 2. mjesto. Ovim su se rezultatima i osvojenim bodovima vratili na drugu poziciju Svjetske rang liste.

Pred vrijednom ekipom MegaRock TEAMa su nastupi na Prvenstvu Republike Hrvatske u Zaprešiću, Europskom prvenstvu juniora i Svjetskom kupu seniora B u Zagrebu.

najčitanije