Nove medalje za članove ŠKK Sisak

imp

261020211635275070.jpeg

U organizaciji Karate kluba Slavko Krivski-Termal i Hrvatskog karate saveza organiziran je, 17.listopada u Daruvaru, tradicionalni 15.memorijal „Slavko Krivski“-Karate Darfest Croatia 2015.
Na natjecanju, koje je ove godine okupilo 365 natjecatelja iz 42 kluba iz BiH, Mađarske i Hrvatske, nastupila su i četiri člana Športskog karate kluba SISAK, Hrvoje Rožić, Luka Crnković, Klara Balog i Larisa Domitrović.
Prvi su nastupili po običaju na karate natjecanjima najmlađi natjecatelji, odnosno natjecateljice. Za ŠKK Sisak u konkurenciji mlađih učenica katašica nastupile su Klara Balog i Larisa Domitrović. U ovoj konkurenciji bolje se je snašla uz malo više sportske sreće Klara Balog koja je osvojila u svom trećem nastupu treću medalju ovog puta brončanog sjaja.
Nakon najmlađih na tatami u sportskoj dvorani Grada Daruvara izašao je nešto stariji Luka Crnković koji je nastupio u konkurenciji učenika kataša. Ovaj mladi perspektivni sportaš Športskog karate kluba Siska i ovom prilikom je pokazao da se razvija u odličnog natjecatelja te se je i sa ovog natjecanja vratio sa medaljom osvojivši 3. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.
Najkvalitetnije rezultate, kao što je i trener kluba Marijan Kos očekivao ostvario je najstariji i najiskusniji predstavnik ŠKK Sisak na ovom natjecanju Hrvoje Rožić, koji je nastupio u juniorskoj i mlađe seniorskoj konkurencji kataša i koji je ovo natjecanje iskoristio kao pripremno i test natjecanje prije prvenstava Hrvatske koje će se održati početkom prosinca u Splitu.
U obje ove konkurencije Hrvoje je trebao osvojiti najviši plasman , ali je na žalost ispustio prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji, te na koncu osvojio odlično 2. mjesto, a u mlađe seniorskoj konkurenciji kataša osvojio je očekivano 1. mjesto.

najčitanije