Nedjelja na bazenu u znaku podvodnih vještina

nn

261020211635259218.jpeg

Ove nedjelje, u organizaciji Ronilačkog kluba Sisak, održava se tradicionalno, dvadeset i drugo po redu natjecanje Zimski Kup Hrvatske u podvodnim vještina na bazenu i plivanju perajama te Prvenstvo Hrvatske u podvodnom hokeju.
Natjecanje se održava uz pokroviteljstvo grada Siska, Zajednice športskih udruga grada Siska i uz pomoć Zajednice tehničke kulture grada Siska, a natjecanjem se prvenstveno želi promovirati ronjenje, ukazati na potrebu daljnjeg planskog razvoja ronilačkih klubova u Hrvatskoj te promovirati provedbu kontinuiranog i stručnog rada s djecom i mladeži.
Program natjecanja počinje u 10h sastankom vodstva ekipa i sastavljanjem startnih lista, a samo natjecanje počinje u 11h i traje sve do 19h. Prvi su na rasporedu mlađi kadeti, pa kadeti, juniori i na kraju seniori, a mjesto događanja je bazen ŠRC Sisak.
Podsjećamo sve da gradski bazen Sisak 3. prosinca neće raditi za građanstvo radi plivačkog natjecanja Sisak mali, a 04. prosinca zbog spomenutog ronilačkog natjecanja.
Inače, nakon dužeg perioda i osrednjih rezultata, od 2015.godine osvajanjem trećeg mjesta na državnom prvenstvu otpočeo je nezaustavljivi uspon višegodišnjeg prvaka Hrvatske u plivanju perajama Ronilačkog kluba Sisak. I ovaj puta, na Klupskom Prvenstvu Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju, zabljesnule su djevojke koje su u vrlo jakoj konkurenciji u najpopularnijoj i najbrojnijoj disciplini plivanja perajama na bazenu ostvarile izvrstan plasman na drugo mjesto i vratile se s naslovom viceprvaka i peharom.

najčitanije