MEGARock odličan u Francuskoj

imp

261020211635274348.jpeg

U subotu 14. studenog održano je Svjetsko prvenstvo juniora i Svjetski kup seniora B u akrobatskom rock’n’roll-u Bourg en Bresse-u u Francuskoj. U sjeni terorističkih napada, ovo je jedno od rijetkih natjecanja koje se uspjelo održati.

U kategoriji Mlađih juniora 1 – Polina Rykova – Noa Lilih su svoj nastup u kvalifikacijama uspješno odradili, te se direktno plasirali u ¼ završnicu iz koje su se također uspjeli probiti u ½ završnicu, te u konačnici osvojiti izvanredno 10. mjesto na Svjetskom prvenstvu.

MegaRock2

Ana Silaj i Alen Mikić su kroz kvalifikacije prošli kao najbolji par, što se nastavilo njihovim nastupima u ¼ i ½ završnici. U finalu su se prvo predstavili svojim plesnim dijelom i konkurenciju (slovenski i 4 ruska para) „ostavili“ za punih 5 bodova iza sebe. Nakon izvrsno izvedenog akrobatskog dijela, svoj su nastup ponovno okrunili četvrtom pobjedom u nizu. Ovogodišnjim rezultatima su također osvojili i naslov ukupnih pobjednika Svjetskog kupa seniora B za 2015. godinu, te „zabetonirali“ svoju poziciju broja 1. na svjetskoj rang listi.
Pred klubom je još ostala organizacija 17. Božićnog turnira – Petrinja ’15. koji se održava 12. prosinca, gdje će se plesači predstaviti i pred domaćom publikom na još jednom tradicionalnom međunarodnom natjecanju na kojem su je većina zemalja naše regije već potvrdila nastup.

najčitanije