MEGARock na natjecanju u Krakowu

imp

261020211635280690.jpeg

Prošle subote, 18.travnja, održan je prvi ovogodišnji Svjetski kup juniora i seniora B u akrobatskom rock’n’roll-u u Krakowu (POL).
Na natjecanju su boje našeg grada i RH branila dva para: Mlađi juniori 1: Polina Rykova – Noa Lilih i seniori B: Ana Silaj – Alen Mikić.
U konkurenciji 170 parova naši su se predstavnici kroz izlučna kola, prikazali u izvrsnom svjetlu, te oba ostvarili plasmane u četvrtzavršnice svojih kategorija. Noa i Polina plešu zajedno tek nešto više od mjesec dana, te je njihov plasman na 20. mjesto zaista izvrstan.
Ana i Alen su svojim nastupima ponovno pokazali da će i u seniorskoj B kategoriji biti dostojni protivnici parovima koji su se u njoj natječu već godinama. Plasmanom iz poluzavršnice u završnicu kao par sa trećom ocjenom, te ulazak iz poluzavršnice u završnicu, među 6 najboljih parova, govori sve o njihovoj trenutnoj kvaliteti. U finalu su svojim plesnim programom osvojili najveći broj bodova od svih parova, ali su se zbog greške u izvođenju zadnje akrobacije u akrobatskom programu, morali zadovoljiti konačnim plasmanom na 5. mjesto.
Plesačima nema odmora jer već ovaj vikend nastupaju na KUP-u RH, zatim sljedeći vikend dolazi Svjetski kup juniora u seniora B u Belgiji, te za tri tjedna Prvenstvo Hrvatske.

najčitanije