Matiću četiri državna zlata i dva srebra

mradenovic

Borna Matić gimnastičar sisačkog „Sokola“ potvrdio je kako je trenutno jedan od najboljih juniorskih gimnastičara u Hrvatskoj. Na 7.sisačkom gimnastičkom vikendu na kojem se održalo državno prvenstvo u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici, Matić je osvojio zlatne medalje na ručama, karikama, preskoku te u višeboju, u kojem je imao čak 2 boda više od drugoplasiranog gimnastičara iz ZTD-a „Hrvatski sokol“. Srebrne medalje osvojio je za svoje vježbe na preči i parteru.

62234314_483928122376003_4506845922566602752_n borna

Sisačka je publika u Brezovici imala priliku vidjeti i nastupe hrvatskih reprezentativaca koji su nedavno sudjelovali na Svjetskom kupu u Osijeku. Robert Seligman ostao je državni prvak na konju s hvataljkama, Tin Srbić na preči, Aurel Benović bio je zlatni na parteru, Ana Đerek na parteru i u višeboju, Tijana Tkalčec na preskoku.

Osim Matića koji se natjecao na državnom prvenstvu, sisački klub imao je još natjecatelja. Zadnji dan natjecanja u nedjelju, 9.lipnja srebrnu medalju je na domaćem terenu osvojio i junior Mihael Jajčinović na 2.kolu regije Sjever, a nastupile su i Anea Šlibar, Marta Filipović, Stela Tkalec, Tara Jelić i Eva Smolčić.

najčitanije