Marko Dragosavac brončani na Prvenstvu Hrvatske

imp

Marko Dragosavac 3. Mjesto Ph Mlađi Kadeti

Streljana Pampas u Osijeku bila je u subotu, 15.travnja, domaćin Prvenstva Hrvatske za kadete i kadetkinje u ISSF disciplinama puške i pištolja.

 

Na prvenstvu je sa šest natjecatelja koji su imali norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske sudjelovao i sisački Streljački klub “HVIDR-a SISAK”

 

Najuspješniji je bio Marko Dragosavac koji je s 195,4 kruga osvojio 10. mjesto u kategoriji kadeta, ali i broncu u svojoj kategoriji mlađih kadeta.
Marko je bio jedini u muškoj kategoriji, ali čak pet klupskih kadetkinja imalo je pravo nastupa. Treba napomenuti da su sve osim Franke Šaban u svojoj prvoj godini treniranja i nije se očekivalo od njih ništa osim opuštenog nastupa.

Najbolja je bila Tara Branković sa 187,2 kruga što je bilo dovoljno tek za 44. mjesto. Možda malo iznenađenje je bio nastup Darie Detković koja je pogodila 158,1 krug sa jednom velikom greškom (pogodila je četvorku) u posljednjem hicu. To je bilo dovoljno za 49. mjesto. Ako je Daria bila malo, onda je nastup Tee Petrović bio veliko iznenađenje. Iako na treninzima nije briljirala, pogodila je 184,1 krug i zauzela 51. mjesto. Barbara Brnad je pogodila 182,1 krg i plasirala se na 53 mjesto, dok je Franka Šaban pogodila 177,6 i zauzela 62. mjesto.
Ekipno su djevojke 14. s rezultatom 549,9 krugova. Za ekipu su gađale Branković, Detković i Šaban.“, rekao nam je trener Tihomir Ilijević.

Odmora za sisačku ekipu nema jer već za sedam dana je juniorsko PH u Solinu.

 

 

Foto – Streljački klub “HVIDR-a SISAK”

najčitanije