Medalje za Teu Ilijević i Marka Dragosavca

imp

5. Turnir Olimpijskih Nada. Zadarska Streljana

Zadar je proteklog vikenda bio domaćin 5. turnira Olimpijskih nada i PH za mlađe juniore i juniorke.

 

Ukupno je nastupilo šestero natjecatelja ŠSK “HVIDR-a Sisak. Tea Ilijević i Lorena Kušan na turniru Olimpijskih nada, a Zoja Šaban, Tara Branković i Barbara Brnad na PH za mlađe juniorke. Na natjecanju je bio i Marko Dragosavac kao jedini junior sisačkog kluba.

 

Marko Dragosavac 3. Mjesto Kadeti Zadar 17.02.2024.

 

„Upravo je Marko ponovo pokazao da je stvarna nada sisačkog streljaštva. Sa 606,1 krugom je osvojio broncu u kategoriji kadeta na TON-u i 7. mjesto u državi iako to još nije njegova konkurencija.

Odličan rezultat je napravila Tea Ilijević. Svojim popravljanjem osobnog rekorda na 617,9 krugova osvaja srebrnu medalju. Zlato joj je izmaklo za 1,8 kruga što je dobar pokazatelj kvalitetnog pristupa.
Ekipa mlađih juniorki u sastavu Šaban, Branković, Brnad pogodila je 1753,5 krugova što je bilo dovoljno samo za 6. mjesto u državi. Teško je nešto zamjeriti djevojkama jer su Brnad i Branković s premalo iskustva na takvim natjecanjima. Zoja je odradila odličan meč, uz malo nesreće u posljednjem hicu završila je sa 599,8 krugova na 17. mjestu. Branković je pogodila 580,7 krugova i smjestila se na 30. mjesto, dok je Brnad kao najmlađa pogodila 573 kruga i s tim je osvojila 35. mjesto.
Jako loš dan je imala Lorena Kušan koja nije uspjela zadržati mirnoću i pogodila, za nju vrlo skromnih 575,2 kruga i završila na 34. mjestu.“, rekao nam je trener Tihomir Ilijević.

 

Tea Ilijević 2. Mjesto Zadar 17.02.2024.

 

Streljačima slijedi kratak odmor od natjecanja, ali samo do početka ožujka kada startaju sa završnicom lige serijskom puškom.

najčitanije