Luka Crnković zlatni u Ivanić Gradu

imp

261020211635282648.jpeg

Proteklog vikenda, u subotu 21.veljače, u sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu održan je međunarodni karate turnir “27. Karate kup mladosti”

Na natjecanju, na kojem se u pravilu natječu mlađe uzrasne kategorije, nastupilo je oko 540 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kao i svake godine na ovogodišnjem Kupu mladosti nastupili su i najmlađi članovi Karate Kluba Sisak – Luka Smuđ, Luka Crnković i Ivan Delić pod vodstvom voditelja Hrvoja Rožića.
U vrlo brojnoj i jakoj konkurenciji na ovogodišnjem natjecanju u Ivanić Gradu najbolje se snašao Luka Crnković koji je u konkurenciji kataša mlađih učenika (10, 11 godina) osvojio prvo mjesto pobijedivši sve svoje suparnike do finala odlukom sudaca 5:0, a u finalnom meču protivnika iz KK Samobor sa 4:1.
Smuđ i Delić svojim hrabrim i korektnim nastupom na ovom natjecanju nisu imali sportske sreće, a i namjerili su se na trenutno bolje natjecatelje, ali prema mišljenju njihovog trenera, je za očekivati, obzirom na njihov kvalitetan rad na treninzima i njihovu sportsku upornost, uspješne nastupe sa trofejima na ostalim brojnim natjecanjima koji slijede iz kalendara natjecanja Hrvatskog karate saveza.

najčitanije