Kickboxeri sisačke Croatie uspješni u Glini

kh

261020211635238907.jpeg

Na županijskom kupu Siščani u disciplini kick-light osvojili 7 medalja, 3 zlatne i 4 srebrne, i najavili nastup na međunarodnom turniru u Zagrebu.

U organizaciji Kickboxing kluba „Glina, 24.studenog održan je Županijski kickboxing kup “GLINA 2018” u disciplinama point fighting, light contact i kick light, uzrasnih kategorija učenika,kadeta i juniora.

Na natjecanju su nastupili natjecatelji iz kickboxing klubova sa područja Sisačko-moslavačke županije, iz Gline, Kutine, Popovače i Siska, a pod vodstvom trenera Josipa Perkovića Kickboxing klub “Croatia” je nastupio u sastavu: Klara Prpić i Ana Kukić u ženskoj kadetskoj konkurenciji, Filip Lokner u muškoj kadetskoj konkurenciji te Martin Lipošćak, Ivan Kraljević i David Ivšić u juniorskoj konkurenciji.

Filip Lokner nastupio je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji te hrabrim pristupom u disciplini kick-light uspio je osvojiti dvije srebrene medalje.

Isti rezultat ostvario je Ivan Kraljević osvojivši drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji discipline kick-light, kao i Ana Kukić u kadetskoj konkurenciji.

Zlatne medalje i pehare za najbolje natjecatelje osvojila je Klara Prpić u kadetskoj konkurenciji, te Martin Lipošćak i David Ivšić u juniorskoj konkurenciji discipline kick-light.

Natjecatelje KBK „Croatia“ Sisak očekuju nastupi na jednom od najvećih natjecanja u ovoj godini, a to je međunarodni „Croatia Open 2018.“ koji se održava sredinom prosinca u Zagrebu.

najčitanije