Karatisti Tigra osvojili 36 medalja - ostvarili najbolji sveukupni rezultat u konkurenciji od 60 klubova

mradenovic

251020211635204848.jpeg

Karatisti kluba „Tigar“ u subotu 5.rujna sudjelovali su na turniru „Međimurje open“. Na turniru je sudjelovalo 511 natjecatelja iz Hrvatske i Bugarske, a zbog situacije COVID-19, turnir je održan pod strogim mjerama i u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite.
U kategoriji dječaka 2011. godište natjecao se Fran Crnolatac koji je osvojio izvrsno drugo mjesto. Fran se okušao i u starijoj kategoriji u kojoj je takođerosvojio drugo mjesto. U kategoriji dječaka 2010. godište natjecao se Tin Glavinić te je osvojio broncu. Tin se natjecao i u starijoj kategoriji dječaka 2009. godište zajedno sa svojim klupskim kolegom Davidom Makarom te su obojica osvojili bronce.
David Makar, Tin Glavinić i Fran Crnolatac natjecali su se ekipno u katama te su osvojili izvrsno treće mjesto.
Karla Golomboš i Lana Flekač natjecale su se u kategoriji djevojčica 2010. godište gdje su se srele u finalu. U finalu ove kategorije pobijedila je Lana Flekač te osvojila zlato dok je Karla uzela srebro. Uzvratni meč Golomboš i Flekač imale su u finalu u starijoj kategoriji djevojčica 2009. godište gdje je Golomboš uzela zlato, a Flekač srebro.
Vanja Šabić natjecala se u kategoriji U13 gdje je osvojila fantastičnu srebrnu medalju. Srebro je kasnije uzela i u starijoj kategoriji djevojčice U14.
Roza Jelčić ovog puta zablistala je zlatnim sjajem i to u dvije kategoriji djevojčice 2011. godište do 32 kilograma te u kategoriji djevojčice 2010 godište do 34 kilograma.
U kategoriji djevojčice 2010. godište do 34 kilograma broncu je uzela Maria Kyra Benčić.
U kategoriji djevojčice 2010. godište iznad 40 kilograma natjecale su se Ana Marie Barukčić, Tea Buinac i Petra Bobinac. Barukčić je osvojila zlato, dok su Buinac i Bobinac završile kao brončane.
Sara Stojaković i Lucija Ferčić natjecale su se u kategoriji djevojčice 2012. godište do 30 kilograma gdje je Stojaković uzela zlato, dok je Ferčić uzela srebro.
Srebra su uzeli i Andrei Dolić u kategoriji dječaci 2012. godište do 32 kilograma i David Dužić u kategoriji dječaci 2012. godište do 24 kilograma.
Po prvi puta na tatamiju svoje znanje okušali su Leonel Šolaja i Gabrijel Miletić i može se reći da im dosta dobro ide. Šolaja je u kategoriji dječaci 2011. godište do 34 kilograma osvojio srebro, dok je Miletić završio kao brončani u kategoriji dječaci 2010. godište do 40 kilograma.
Korina Klarić natjecala se u tri kategorije te je u sve tri kategorije izborila finala. U kategorijama U13 -49 kg, U14 -49 kg i kadetkinjama do 47 kilograma Klarić je osvojila srebra.
Posla je imala i Tia Škrljac koja se ovaj turnir po prvi puta natjecala u seniorskoj kategoriji. Škrljac je u kategoriji juniorke -59 kilograma, U21 -55 kilograma i seniorke -55 kilograma osvojila tri fantastične bronce.
Mislav Plesivčak natjecao se u kategoriji U14 +63 kg gdje je osvojio fantastično treće mjesto.
Roko Dumbović zablistao je srebrnim sjajem u kategoriji juniora do 55 kilograma.
Lucija Bunjevac natjecala se u kategoriji juniorke do 59 kilograma te osvojila broncu. U starijoj kategoriji U21, Bunjevac uzima fantastičnu broncu.
Luka Stefano Ciprić bio je daleko ispred svoje konkurencije u kategoriji juniora iznad 76 kilograma te osvojio zlatnu medalju. Ciprić se natjecao i u kategoriji U21 gdje osvaja broncu.
Nikolina Golomboš natjecala se u kategoriji juniorke +59 kilograma te joj je ovog puta medalja za dlaku izmakla.
Tigrići su se iz Čakovca vratili sa 36 medalja i to sa sedam zlatnih, petnaest srebrnih i četrnaest brončanih . Karate klub “Tigar” na ovom turniru ostvario je najbolji sveukupni rezultat te u konkurenciji od 60 klubova proglašen najboljim klubom turnira . Treneri Iva Dužić, Mario Budimir i Igor Lovreković iznimno su ponosni na svoje Tigriće, koji su se s ljetne stanke vratili nešto stariji, ozbiljniji i motivirani za trening kao nikada do sada.

najčitanije