Karatisti Kondure osvojili 14 medalja od prijavljenih 14 kategorija

Konduraa

Karatisti Kondure nastupili su na turniru „16. kupu sv. Nikole“ u Varaždinu, na kojem je nastupilo 544 natjecatelja, iz 48 klubova i 4 države. Za Konduru su nastupili Marcela Valentić, Mia Malović, Dea Berek, Lea Pavković, Klara Balog, Bartol Pavković i Franko Vujanić Balog.  I ovaj put su karatisti ostvarili fenomenalan uspjeh pa su tako osvojili 14 medalja, a u isto toliko kategorija su bili i prijavljeni ( četiri zlatnih, pet srebrnih  i pet brončanih).

Debitantica na turniru Marcela Valentić je u kategoriji kate 2012.g, osvojila je brončanu medalju, kao i Mia Malović, dok je Dea Berek osvojila srebrnu medalju. Marcela, Dea i Mia nastupile su i kao ekipa mlađih učenica, te su osvojile srebrnu medalju. Bartol Pavković je nakon dužeg ne treniranja i ne nastupanja na natjecanjima, ovaj put pokazao zašto je nekada bio među najboljima u svojoj kategoriji, te je u kategorijama 2010 i 2009.g., osvojio brončane medalje. Lea Pavković je u kategoriji 2011.g. osvojila brončanu medalju, a u kategoriji 2010.g., je osvojila srebrnu medalju. Lea je s Marcelom i Deom nastupila ekipno kata učenice, gdje su osvojile zlatnu medalju. Ovaj put je Klara Balog zaista demonstrirala odlične kate, te je u kategoriji kadetkinja osvojila srebrnu medalju, a u kategoriji juniorke zlatnu medalju. Franko Vujanić Balog je u svojoj kategoriji kate 2013.g., kao i u starijoj kategoriji 2012.g, osvojio zlatne medalje, dok je u borbama 2013.g. -36 osvojio srebrnu medalju. „Karatistima od svega srca čestitke na ostvarenim rezultatima, poglavito što je naš klub u ukupnom poretku klubova u kategoriji kate zauzeo zaista odlično treće mjesto! Za jedan klub koji je baziran na selu, nije loše“, poručuju u klubu.

Svi zainteresirani mogu se priključiti u terminima treninga: utorak i četvrtak od 19.00 sati u zgradi bivše područne osnovne škole u Crncu, te subotom od 10.00 sati i nedjeljom od 11.30 sati, u dvorani ŠRC-a Sisak ( kod zatvorenog bazena). Sve dodatne informacije možete dobiti na broj mobilnog telefona 095/871-4616.

najčitanije