Karate klub Sisak odličan na nastupu u Rijeci

imp

261020211635279962.jpeg

Natjecanjem u subotu 9.svibnja 2015. godine nastavljena su natjecanja iz kalendara Hrvatskog karate saveza.

U organizaciji Karate kluba Ri Croatia i Hrvatskog karate saveza održan je u Rijeci u sportskoj dvorani 3.Maj na Kantridi 23. tradicionalni međunarodni karate turnir Rijeka Cup 2015. na kojem su ove godine nastupila 286 natjecatelja iz 34 karate kluba iz Hrvatske i Slovenije.

Na istom je tradicionalno nastupio i Športski karate kluba “SISAK” kojeg su ove godine predstavljali Petra Rukavina, Luka Crnković i Ivan Delić.

Prvi je nastupio u konkurenciji učenika kataša ( 10 , 11 godina ) Luka Crnković i osvojio 1. mjesto pobijedivši u finalnom meču predstavnika iz Karate kluba Postojna iz Slovenije.

Na tragu dosadašnjih uspjeha sa prethodnih turnira iz kalendara HKS-a bila je i Petra Rukavina koja je na ovom natjecanju nastupila u konkurenciji katašica učenica ( 10,11 godina ) i mlađih kadetkinja (12,13 godina). U obje konkurencije Petra je ovog puta morala priznati da je Flavia Palagia iz Karate kluba Finida iz Poreća trenutno bolja, te se zadovoljiti odličnim 3. mjestom u konkurenciji učenica i 2. mjestom u konkurenciji mlađih kadetkinja.

Dobar nastup imao je i treći predstavnik Športskog karate kluba Sisak Ivan Delić koji se natjecao kao i Luka u konkurenciji učenika kataša,ali prema mišljenju sudaca i nedovoljno dobar za brončanu medalju,koja mu je bila nadohvat ruke, jer je kroz repasaž radio meč za treće mjesto.

Sljedeći nastup sisačkih karatista je tradicionalno krajem svibnja u Opatiji, iza koje slijedi 6. lipnja 24. izdanje SISAK CUP-a, na kojem se očekuje „žetva medalja“ od domaćina članova Športskog karate kluba Sisak, koji u pravilu uz dobru organizaciju ne propuštaju priliku i pokazati se u najboljem izdanju pred svojom publikom na svojem turniru.

najčitanije