Izabela Olah treća na natjecanju u suvremenom plesu

imp

271020211635292811.jpeg

Na nedavno održanom 8. natjecanju u suvremenom plesu Mia Čorak Slavenska – u čast najpoznatijoj hrvatskoj balerini svih vremena, sudjelovali su i sisački plesači.

Među 50-ak natjecatelja boje našeg grad au Zagrebu je branio Plesni klub Tina sa dvije plesačice Izabelom Olah i Vlatkom Petrović.
Natjecale su se u C kategoriji (15 – 17 godina), i nakon zadane koreografije u prvom krugu Izabela i Vlatka uspješno su se plasirale u drugi krug natjecanja u kojem plesači nastupaju sa slobodnom koreografijom.

Pod mentorstvom Valentine Ivanković Pelikan a u koreografiji Zvonimira Kvesića, Izabela se predstavila koreografijom „Srebrna kiša“, a Vlatka koreografijom „Na horizontu“.
Svojim nastupom Izaleba Olah je osvojila treće mjesto u svojo kategoriji, te je izabrana za nastup na Gala večeri na koju su izabrani najbolji plesači natjecanja.

Dodajmo i kako se Plesni klub TIna intenzivno priprema za predstojeće 25. Susrete hrvatskih plesnih ansambala koji će se održati u Karlovcu 7.6. 2014. te za završnu plesnu produkciju 12.6. pod nazivom „PRVIH 20“ kojom će obilježiti 20 godina kontinuiranog rada Kluba.

Istoimenu izložbu fotografija možete doo 25. svibnja pogledati u foto galeriji „Siscia Obscura“. Izložba se može pogledati u radnom vremenu galerije i u dodatnim terminima: utorak i četvrtak od 18-20 sati te subotom od 11-13 sati.

najčitanije