Hrvači Siska na PH: Fran Barić srebrni, Jakov Tominić brončani

Hrvanje

U Zagrebu je održano državno prvenstvo u hrvanju za starije dječake i juniore. U uzrastu juniora nastupilo je 70 hrvača  iz 15 hrvatskih klubova, a u uzrastu starijih dječaka nastupilo je 110 natjecatelja iz 21 kluba.

Boje Hrvačkog športskog kluba Sisak branili su Fran Barić, Jakov Tominić, Martin Slivšek, Matija Kraljević, Stipe Cerjak, Mateo Barić i Matija Akrap.

U uzrastu starijih dječaka Fran Barić je sa 3 pobjede i jednim porazom ostvario odlično 2. mjesto i osvojio srebrnu medalju. Jakov Tominić ostvario je 2 pobjede i jedan poraz te tako zauzeo odlično 3. mjesto i brončanu medalju.

Martin Slivšek kao ulazni stariji dječak ostvario je 3 pobjede i 2 poraza. Pokazao je odlično hrvanje. Na prvenstvu je nastupio i Matija Kraljević, kojemu je ovo bilo prvo prvenstvo, ali nažalost prvu borbu je izgubio.

U juniorskom uzrastu nastupili su kadeti. Stipe Cerjak bio je na korak do medalje, 2 pobjede i 2 poraza doveli su ga do 5. mjesta. Mateo Barić i Matija Akrap nažalost ostali su na samo jednoj borbi, porazi, ali dečki su pružili odlične borbe.

Trener Goran Plavec kaže da je zadovoljan pokazanim hrvanjem i da se vraćaju u dvoranu dalje raditi punom parom.

 

izvor: Hrvački športski klub Sisak

najčitanije