Dvije medalje za članove Karate kluba Sisak na 16. karate memorijalu Grada Zagreba

imp

261020211635280421.jpeg

U vikendu koji je iza nas Hrvatski karatisti su nastupili na 16. karate memorijalu Grada Zagreba posvećenom poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba.
Natjecanje u organizaciji Karate kluba Stijena i Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba i Hrvatskog karate saveza, ove godine je okupilo oko 400 natjecatelja iz 49 klubova iz Hrvatske. Na natjecanju je tradicionalno nastupio i Športski karate klub “SISAK” kojeg su ove godine predstavljali: Klara Balog, Luka Crnković, Ivan Delić, Sara Kajtazović, Anica Tomazinić, Petra Rukavina, Matea Bašić i Kristina Petrić.
Svoj prvi nastup na službenom karate natjecanju imala je Klara Balog u konkurenciji mlađih učenica i gotovo osvojila medalju. Što nije uspjelo Klari uspjelo je Sari Kajtazović koja je isto tako u svom prvom nastupu u konkurenciji učenica osvojila srebrnu medalju.
Do trofeja i na ovom natjecanju došao je Luka Crnković koji je u službenoj konkurenciji kataša učenika osvojio, više nego zasluženo, brončanu medalju.

najčitanije