Dobar nastup Cvijanovića i Rožića u Gospiću

imp

261020211635282388.jpeg

U Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću u nedjelu 1. ožujka 2015. održano je prvenstvo Hrvatske za seniore u katama pojedinačno i ekipno. Kao i do sada na službenim natjecanjima Hrvatskog karate saveza sisački karate sport predstavljali su članovi Športskog karate kluba Sisak.
Sudionici ovog najjačeg kataškog natjecanja Hrvatskog karate saveza bili su najuspješniji sisački karatisti i članovi ŠKK Sisak Igor Cvijanović i Hrvoje Rožić. Bez obzira što još nastupaju u konkurenciji mlađih seniora i juniora prema pravilniku HKS-a imali su mogućnost nastupa i u seniorskoj konkurenciji.
Nastupom u ovoj konkurenciji oni su pokazali da se mogu ravnopravno boriti i sa najboljim hrvatskim katašima seniorskog uzrasta izborivši mečeve u kojima su se borili za brončana odličja.
Iako su izgubili ove mečeve, te zauzeli 4. mjesta, sama činjenica da su se u seniorskoj konkurenciji plasirali među najbolje, ovim njihovim nastupom je više nego zadovoljan i njihov trener Marijan Kos, koji kod svojih najboljih natjecatelja vidi daljnju mogućnost sportsko napredovanja i dostizanja samog sportskog vrha u ovom natjecanju.

najčitanije