Brzoklizački spektakl u Ledenoj dvorani Zibel

mradenovic

261020211635237536.jpeg

Prvi međunarodni događaj od kada je Sisak službeno postao Europski grad sporta održat će se 19. i 20. siječnja u Ledenoj dvorani Zibel. U subotu, 19.siječnja započinje jedinstven sportski događaj, jer će Sisak po prvi puta biti domaćinom velikog regionalnog natjecanja u brzom klizanju Alpe Adria Trophy, drugog ovosezonskog iz te serije. Natjecanje se za hrvatske predstavnike boduje ujedno i kao Prvenstvo Hrvatske, tako da je za naše brzoklizače rezultat dvostruko važan.
plakat AAT A3-Sisak-ZA TISAK-PRINT
U dva natjecateljska dana klizalištem u Sisku projurit će šezdesetak juniora i seniora iz Hrvatske i iz susjednih zemalja. Među hrvatskim natjecateljima, na Alpe Adriji će nastupiti njih čak 24-ero.
Tijekom dva dana vikenda publika će imati priliku vidjeti ponajbolje brzoklizače iz Hrvatske i iz regije uživo, upoznati i doživjeti iznimnost ovog atraktivnog sporta i uživati gledajući pravu jurnjavu na klizaljkama.
Raspored natjecanja za subotu je od 10 do 16 sati, a za nedjelju od 10 do 14 sati.
„Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu i nedjelju u Ledenoj dvorani Zibel, da podrže naše predstavnike i uvjere se kako je atmosfera na natjecanju dinamična i napeta. Ulaz i parking su besplatni, sve što trebate je dobra volja i navijački duh“, poručuju iz ŠRC-a.

najčitanije