Zbog radova na sisačkim prometnicama policija poziva na oprez i strpljenje

imp

Policija Radovi Na Cesti

Uzimajući u obzir brojne radove koji će se 2. svibnja početi izvoditi na prometnicama grada Siska, za očekivati je da će doći do otežanog odvijanja prometa i povremenih zastoja u prometu. U želji da se promet odvija što sigurnije i uz što manje štetnih posljedica upućujemo vozače na dodatni oprez i strpljenje prilikom kretanja u zonama izvođenja radova te na poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije. – priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

 

Postavljanje privremene prometne signalizacije u zonama radova te osiguranje protočnosti prometa u nadležnosti je izvođača radova, ali policija će svojim obilascima tih lokacija i permanentnim djelovanjem rješavati moguće nastale probleme.

 

U utorak 2. svibnja započinje sanacija Frankopanske ulice i Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskog. Zbog toga će biti uvedena privremena regulacija prometa, odnosno zatvaranje pojedinih dionica tih ulica, sukladno tome na kojem će se dijelu obavljati radovi.

Također će u Frankopanskoj ulici biti zatvorena dionica od Ulice Franje Lovrića do Ulice Ante Starčevića i tamo će radovi trajati 7 do 10 dana. Nakon toga će ova dionica biti puštena u promet, a zatvara se dionica od Ulice Ante Starčevića do Ulice Stjepana i Antuna Radića. Na toj dionici radovi će trajati petnaestak dana.

Nakon završetka tih radova bit će zatvorena treća dionica Frankopanske od Ulice Stjepana i Antuna Radića do Rimske ulice. Ukupno trajanje radova predviđeno je do sredine lipnja.

 

 

Od utorka 2. svibnja zatvara se dionica Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskog od Fistrovićeve do Ulice Franje Lovrića. Planirano trajanje radova je 20 dana.

 

 

Također, kreće i obnova Staroga mosta. Kada krenu radovi u potpunosti će biti obustavljen promet preko mosta.

 

 

Od srijede 3. svibnja zatvara se dionica Poljske ulice od Galdovačke do Radničke ulice. Planirano trajanje radova je do 30. lipnja. Kreće i rekonstrukcija Ulice Brezovičkog odreda koja će zahtijevati posebnu regulaciju jer ne postoji alternativni pravac za naselja iza tog dijela ceste.

 

Svjesni smo da će brojni radovi na prometnicama, a samim time usporeniji i otežani promet svakako izazivati nezadovoljstvo i nestrpljenje naših građana, ali upravo iz tih razloga u suradnji s lokalnom upravom i samoupravom nastojat ćemo ovakve probleme riješiti što kvalitetnije kako bi sudionici u prometu bili što sigurniji i u što kraćem roku stigli na svoja odredišta. – poručili su iz policije.

najčitanije