Zagrijavanje za doček od ranog jutra

mradenovic

Sisački Auto promet i ove je godine razveselio svoje putnike. Sada je već postala tradicija da na Silvestrovo tamburaši zabavljaju putnike. Ove je godine za atmosferu bio zadužen FA Ivan Goran Kovačić, a slavljeničkoj vožnji pridružili su se i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, zamjenik Ivica Rendulić te direktor Darko Majić.
„Putnici su prepoznali naš trud, koji se ne svodi samo na prijevoz od stanice do stanice. Cijele godine nastojimo napraviti nešto kako bismo zahvalili našim putnicima jer mi bez putnika nemamo svrhu. Ove godine bilježimo više od milijun i pol putnika. U ovom blagdanskom razdoblju i druženju s Djedom Božićnjakom imali smo više od 2000 vožnji i podijeljenih slikovnica, imamo više od 50 odigranih predstava. Ovakvim se akcijama nastojimo zahvaliti putnicima zato što koriste naše usluge“, rekao je Majić. Kako je bilo, provjerite ovdje. 20181231_113235 20181231_102748
Najmlađi su se jutros zabavljali na dočeku Dječje Nove godine. Uz dječje izvođače Đulijana Jašarevića (finalista Supertalenta), Valentinu Popović, Unu Ibrahimagić i Ritam ulice sisački mališani dočekali su, točno u podne, svoju “malu” Novu godinu.
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine na otvorenom. Na gradskoj pješačkoj zoni program počinje večeras od 22 sata, a zabavlja nas Kazališni bend.Potpora glazbenom programu u novogodišnjoj noći bit će sisački ugostitelji sa svojom ponudom.

najčitanije