U ponedjeljak u Sisku Dan sporta

imp

Graničar Sportske Igre Mladih

Dvorana Zeleni brijeg u ponedjeljak, 13. ožujka, postat će sportsko sjedište gdje će djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Danu sporta, a Siskom će zavladati sportski duh, navijanje, smijeh i radost.

 

Svečani program otvaranja Dana sporta u Sisku počinje u 10 sati, a na sportsko-edukativnom dan u sklopu Sportskih igara mladih sudjelovat će više od 2.000 djece osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i atletici.

 

Najbolje ekipe i atletičari izborit će plasman na državnu završnicu Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

 

Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

 

Otvorene su prijave za sve sportske discipline Sportskih igara mladih, a prijave i sve ostale informacije dostupne su na internetskoj stranici igremladih.hr.

 

 

Foto – Sportske igre mladih

najčitanije