Izgradnja nove dvorane po planu, kreće nabava opreme

imp

251020211635203305.jpeg

Sredinom lipnja ove godine počeli su radovi na izgradnji nove sportske dvorane na Zelenom brijegu.
Radovi na izgradnji dvorane napreduju planiranom dinamikom, kažu u Gradu, a uskoro će biti raspisana javna nabava za uređenje i opremanje dvorane.
Betonirana je podna ploča te stropna ploča prizemlja na dijelu gdje su buduće svlačionice i uredski prostori, a početkom mjeseca studenog očekuje se završetak radova na zidovima jezgri. Nakon toga će se montirati glavni nosači, potom zidni betonski paneli i krovni pokrov.

dvorana zeleni brijeg 12 dvorana zeleni brijeg 11 dvorana zeleni brijeg 10 dvorana zeleni brijeg 9
Grad Sisak također je pristupio i izradi projektne dokumentacije s troškovnikom za uređenje i opremanje sportske dvorane. To je potrebno za raspisivanje otvorenog postupka javne nabave za uređenje i opremanje sportske dvorane s popratnim sadržajima nužnim za održavanje nacionalnih i međunarodnih natjecanja, za treninge profesionalnih sportaša ili za rekreaciju građanstva.
Radove na izgradnji nove dvorane izvode KAP 4 i Degal tehnika, po principu „ključ u ruke“, a vrijednost ugovora iznosi 37 milijuna kuna.

dvorana zeleni brijeg 8 dvorana zeleni brijeg 7 dvorana zeleni brijeg 6 dvorana zeleni brijeg 5
„Sisački sportaši s nestrpljenjem očekuju sljedeću godinu kada će Sisak dobiti novu sportsku dvoranu koja se gradi na Zelenom brijegu, uz Zvonimirovu ulicu. Time će košarkaški, rukometni, odbojkaški klubovi te klubovi koji treniraju borilačke sportove dobiti napokon svoj novi dom. Sada svi oni treniraju u školskim dvoranama, prostorijama mjesnih odbora i u SD Brezovica za koju Grad Sisak plaća mjesečni najam 40 tisuća kuna.“, kažu u Gradu Sisku.

dvorana zeleni brijeg 4 dvorana zeleni brijeg 3 dvorana zeleni brijeg 2 dvorana zeleni brijeg 1

najčitanije