Srđan Marić odlazi s Gradskog groblja Viktorovac

imp

Olympus Digital Camera

Srđan Marić odlazi s mjesta direktora Gradskog groblja Viktorovac.
Odlazi na zahtjev Nove vizije koja nije bila zadovoljna njegovim radom, napisao je to na svom Facebook profilu Bojan Dadasović, predsjednik Nove vizije ujedno i predsjednik Nadzornog odbora te gradske tvrtke i predsjednik sisačkog Gradskog vijeća.

 

No, ako je suditi po njegovoj rečenici: „Slična sudbina slijedi svim onim direktorima i ravnateljima koji neće surađivati i raditi svoj posao na dobrobit građana Grada Siska.“, izgleda da Srđan Marić neće biti jedini koji će napustiti svoju direktorsku fotelju.

 

Kako neslužbeno doznajemo Bojan Dadasović i Nova vizija tražili su odlazak direktora Komunalca Gorana Groša i ravnatelja ŠRC-a Alana Franjkovića.

 

Diplomirani inženjer prometa Srđan Marić, imenovan je sredinom 2013. godine direktorom Sisačkog vodovoda, no 2017. godine zamjenjuje ga i Igor Rađenović iz Zagreba. Marić odmah nakon odlaska iz Sisačkog vodovoda od Slobodna Ljubičića preuzima trgovačko društvo Gradska groblja Viktorovac. U isto vrijeme je i direktor Sisak projekata, tvrtke koja je od 2019.godine u stečaju.
Hoće li u fotelju direktora Gradskog groblja Viktorovac doći netko tko ima podršku Nove vizije ili drugih stranaka vladajuće koalicije u sisačkom Gradskom vijeću ostaje nam za vidjeti.

 

 

Objavu Bojana Dadasovića prenosimo u cijelosti.

„Odlazak direktora Gradskih groblja Viktorovac.
Na zahtjev Nove vizije direktor trgovačkog društva Gradska groblja Viktorovac Srđan Marić odlazi sa svoje funkcije.
Kao predsjednik Nadzornog odbora nisam bio zadovoljan njegovim radom kao niti član Nadzornog odbora Marko Rafaj. Nije normalno da se direktor oglušuje na prijedloge i sugestije predsjednika i članova Nadzornog odbora i da ne poštuje odluke Nadzornog odbora. Nije normalno da pojedinci sa srednjom stručnom spremom rade na šefovskim mjestima dok oni sa visokom rade na metli. To nećemo nikad tolerirati.
Slična sudbina slijedi svim onim direktorima i ravnateljima koji neće surađivati i raditi svoj posao na dobrobit građana Grada Siska.“, objavio je na svom Facebook profilu Bojan Dadasović.

najčitanije