Siščanka u konkurenciji za najbolju bubnjarku na svijetu

st

Lada Obradović, sisačka glazbenica s trenutnom adresom u Švicarskoj, bori se za ulazak među prvih 10 polufinalistica svjetskog natjecanja bubnjarki ‘Hit like a girl’ u Kaliforniji.
Lada je jazz bubnjarka, kompozitorica, aranžerka te vođa i sideman sastava Lada Obradović Project. Prva glazbena iskustva stekla je s 12 godina, pohađanjem satova klavira, a nekoliko godina kasnije, s nepunih 17, prvi puta se susrela s bubnjevima kao glazbenim instrumentom.
Po završetku pop rock škole u Zagrebu, 2010. upisuje glazbenu jazz akademiju u Grazu, te nakon završetka preddiplomskog programa, 2014 godine, upisuje studij umjetničkog smjera mastera jazz bubnja na jazz akademiji u švicarskom Bernu.
‘Hit like a girl’ program je koji već petu godinu zaredom proglašava najbolju bubnjarku na svijetu. Danas je počelo dvotjedno online glasanje na web stranici hitlikeagirl.com, gdje možete poslušati Ladin studio uradak i pomoći joj svojim glasom i dijeljenjem linka na svom Facebook profilu da uđe u polufinale ovog natjecanja.
http://www.hitlikeagirlcontest.com/18-plus/entry/lada-obradovic-2016

najčitanije