Sisački učenici Ivan Petrić, Mata Šprišić i Zahida Mohammad dobitnici Oskara znanja

imp

Logo Oskar Znanja Docx 1024x576

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, u utorak je dodijeljen 19. put za redom, a ove godine dobilo ga je gotovo 400 učenika osnovnih i srednjih škola.

Među njima nalaze se i učenici iz sisačkih škola.

 

Oskar znanja u kategoriji Državni prvaci dobila je Zahida Mohammad, učenica 8. OŠ Braća Bobetko za natjecanje iz islamskog vjeronauka – mentor Amila Škorić

zahida mohammad amila škorić

Zahida Mohammad i Amila Škorić

 

 

U kategoriji Učenici glazbenih i plesnih škola, dobitnik Oskara znanja je Mata Šprišić iz Glazbene škole Fran Lhotka – Bisernica, IV. kategorija, za 61. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa – solisti, mentor – Franjo Pećarić.

mata šprišić franjo pećarić

Mata Šprišić i Franjo Pećarić

 

 

 

U kategoriji Međunarodni prvaci, Oskara znanja dobio je Ivan Petrić, učenik Gimnazije Sisak, za osvojenu brončanu medalju na Međunarodnoj filozofskoj olimpijadi, mentor – Marina Kasa.

 

ivan petrić i marina kasa

Ivan Petrić i Marina Kasa

 

Dodajmo kako je na popisu dobitnika Oskara znanja iz naše županije u kategoriji Državni prvaci i Ivan Prikratki, učenik 6. razreda OŠ Popovača za natjecanje iz informatike – mentor Tena Mlakar.

 

Sve dobitnike Oskara znanja možete pogledati OVDJE.

najčitanije