Sisački učenici Maja Batinjan, Sara Kolar i Matej Kasaić dobitnici Oskara znanja

imp

Oskar Znanja Logo4 1024x485

Oskar znanja, najveće i najprestižnije je priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima.

 

Ovogodišnja dodjela nagrade Oskar znanja održat će se u srijedu 26. lipnja, a više od 400 učenika i učenica koji su pobijedili na državnim natjecanjima iz područja znanja, glazbe i plesa, te učenici koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima i olimpijadama, dobit će svoj kipić na svečanoj dodjeli.

 

Među njima nalaze se i učenici iz sisačkih škola.

 

Oskar znanja u kategoriji Državni prvaci dobio je Matej Kasaić učenik Gimnazije Sisak za natjecanje iz njemačkog jezika – mentor Gordana Lončar.

 

U kategoriji Učenici glazbenih i plesnih škola, dobitnice Oskara znanja su učenice Glazbene škole Fran Lhotka Sisak – Maja Batinjan – Flauta, III. kategorija, mentor – Lidija Ljubičić i Sara Kolar – Violončelo, III. kategorija, mentor – Dora Merle, za 62. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa – solisti.

 

Čestitamo!

 

Sve dobitnike Oskara znanja možete pogledati OVDJE.

 

 

Foto – https://www.azoo.hr/20-svecana-dodjela-nagrade-oskar-znanja-2024-odrzat-ce-se-26-lipnja-u-zagrebu-objavljujemo-popis-dobitnika/

najčitanije