Poslovni uzlet u Sisku

imp

261020211635281800.jpeg

povezane vijesti

Poslovni uzlet stiže u Sisak.
Edukativna manifestacija Poslovni uzlet 27.ožujka dolazi u naš grad, točnije u Poduzetnički inkubator Sisak.
“Ova godina je godina u kojoj smatramo da će biti prekretnica za Sissak u gospodarskom i ekonomskom smislu. Neki trendovi i brojke kao što je smanjenje stope nezaposlenosti za 10 % nam idu u prilog i govore da će se ove godine stvari ipak okrenuti u boljem smjeru.” – kazala je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček dodajući da su se potrudili na besplatne edukacije u sklopu Poslovnog uzleta dovesti najbolje stručnjake koji će svim zainteresiranima pokazati sve mogućnosti koje se poduzetnicima nude
“Dakle ne samo ideju kao osmisliti svoju uslugu, svoj proizvod i svoju robu, kako je prodati i plasirati nego i ono što je zapravo najvažnije – kako doći do kvalitetnog kredita, kapitala. Bilo da se radi o Fondu za ruralni razvoj, Fondu za energetsku učinkovitost ili i sredstvima HBOR-a” – naglasila je gradonačelnica.

Osim edukacije poduzetnika ovim projektom se želi raditi i na promjeni percepcije poduzetništva u Hrvatskoj. Ove godine važnost i kvalitetu projekta prepoznali su mnogi gradovi i županije te su organizirane 23 edukativne manifestacije diljem Hrvatske.
Do sada se na Poslovni uzlet grada Siska prijavilo dvjestotinjak zainteresiranih, a s obzirom kako su prijave još uvijek u tijeku organizatori očekuju kako će ih biti oko 300.

Program svih predavanja možete vidjeti na http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/25/250d1a280b92a0d1486688f36c874a75.pdf, a prijaviti se možete na linku

http://www.poslovni.hr/sponzorirani/poslovni-uzlet-grada-siska-289175

najčitanije