Održana radionica o važnosti komunikacije

imp

261020211635275868.jpeg

U sklopu projekta „Centar za edukaciju i savjetovanje poduzetnika“ u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u Sisku održana je radionica na temu „Komunikacija nije sve ali bez (dobre) komunikacije sve je ništa“ predavača mr.sc. Dražena Glavaša na kojoj je sudjelovalo tridesetak poduzetnika.
Tokom prve u nizu besplatnih edukacija Poduzetničkog inkubatora Pisak uz vrhunskog predavača g. Glavaša obrađene su teme o komunikacijskim vještinama a osobito kako prepoznati svoje jake i slabije strane u komunikaciji, kako poboljšati osobne komunikacije i prepoznati komunikacijske stilove drugih, kako izbjeći konflikte u komunikaciji, poboljšanje komunikacije u timu, izgradnja osobnog odnosa sa kolegama, nadređenima i partnerima i dr.
Ovo je prva u nizu radionica koje će se održati u Poduzetničkom inkubatoru Sisak. Slijedeće radinice obrađivat će teme poput „Financije za nefinancijaše“, „Internet marketnig“, „Izrada Cost benifit analize“ i druge. Više o terminima radionica možete doznati na web stranici Poduzetničkog inkubatora Sisak.

najčitanije