Obilazno zbog izgradnje rotora

imp

Rotor Staro Pračno Most Odra

Zbog radova na izgradnji rotora Staro Pračno na trasi buduće spojne ceste s autoputom, u Odri će na Odvojku Staro Pračno idućeg tjedna na snazi biti posebna regulacija prometa, rekli su nam iz Hrvatskih autocesta.

 

„Radovi na dijelu ceste NC11 (izrada pilota) između prometnice DC36 i željezničke pruge izvoditi u periodu 13.03.2023.-18.03.2023.
Za vrijeme radova privremena regulacija prometa odvijati će se na način da će izvođač radova u potpunosti zatvoriti NC4, te za to vrijeme osigurati privremeni obilazak nerazvrstanom cestom NC11, te osigurati obilazne pravce preko Stare Drenčine, Vurota, Brijesta i Žažine do Siska za stanare navedenih mjesta, a sve sukladno Prometnom Elaboratu privremene regulacije prometa.“, kažu u Hrvatskim cestama.

 

Za vrijeme radova, za dio naselja Staro Pračno osigurat će se mogućnost odvijanja prometa preko gradilišta putem koji će biti nasipan preko kanala. Tranzitni i teretni promet koji se ponekad koristi cestom Brest Pokupski – Stara Drenčina Odra će iz smjera Petrinje biti usmjeren preko Žažine i dalje do Siska i obratno.

najčitanije