Za blagdan Svih svetih posebna regulacija prometa i posebne autobusne linije bez naplate

imp

Groblje Min

Povodom blagdana Svih svetih u srijedu, 1. studenoga, u vremenu od 7 do 19 sati uspostavlja se privremena regulacija prometa na način da Aleja narodnih heroja i dio Ulice Ante Kovačića od raskrižja sa Strossmayerovom do raskrižja sa Školskom ulicom postaje jednosmjerna iz smjera Strossmayerove prema Školskoj ulici desnim prometnim trakom, a lijevi prometni trak postaje parkirni trak za uzdužno ulično parkiranje, objavili su na mrežnim stranicama iz Grada Siska.

 

Za sav promet zatvara se dio Ulice Antuna Grahovara od raskrižja s Alejom narodnih heroja do samog groblja, a ulazak i izlazak na parkiralište kod groblja osiguran je s prilaza do Metalurškog fakulteta.

 

Pristupi Aleji narodnih heroja iz Ulica Jure Kaštelana, Augusta Šenoe, A.G. Matoša i južnog djela ulice Antuna Grahovara ostaju dvosmjerni te se u zoni raskrižja s Alejom narodnih heroja i A. Kovačića označavaju znakom s obaveznim smjerom kretanja vozila prema raskrižju sa Školskom ulicom.

 

Obilazni pravac za vozila što dolaze iz smjera Capraga Ulicom A. Kovačića je kroz Školsku ulicu.

 

 

 

Autobusni promet

 

Sve autobusne linije Auto prometa Sisak prometovat će na blagdan Svih svetih prema redu vožnje kao nedjeljom.

 

Promet Alejom narodnih heroja od križanja sa Strossmayerovom i dijelom Ulice Ante Kovačića do križanja sa Školskom bit će posebnom regulacijom prometa određen kao jednosmjeran u pravcu Željezare u vremenu od 7,00 do 20,00sati pa Auto promet uvodi 2 izvanredne linije bez naplate i to:

 

-na relaciji AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – HEFELEOVA – TRŽNICA KONTROBA – GIMNAZIJA – AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK, koja će prometovati od 08,45 do 18,45 h svakih 30 minuta.

 

-na relaciji ŽELJEZARA – NASELJE – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – NASELJE – ŽELJEZARA, koja će prometovati od 08,45 do 18,45 svakih 30 minuta.

 

 

Gradska linija br.1 i dodatne 2 izvanredne linije će kroz Aleju narodnih heroja u vrijeme posebne regulacije prometovati samo u smjeru prema Željezari i putnici će u tom smjeru moći koristiti desno stajalište kod groblja kako za dolazak (sa sve 3 linije) tako i za povratak prema centru grada ili Naselju – Željezari izvanrednim linijama.

 

Gradska linija br.3 će, dok traje posebna regulacija u smjeru iz Željezare prometovati obilazno Školskom ulicom, u kojoj će biti smješteno privremeno autobusno stajalište uz Inino parkiralište preko puta Plodina.

 

Putnici u vrijeme posebne regulacije prometa neće moći koristiti stajališta u Ulici Ante Kovačića i Aleji narodnih heroja u smjeru iz Željezare prema Sisku.

najčitanije