Novo vodstvo Savjeta mladih Siska

pm

261020211635281438.jpeg

Predsjednik i zamjenik te članovi Savjeta mladih izabrani su na konstituirajućoj sjednici koja je održana ovaj tjedan u Gradskoj vijećnici. Sjednicom je do izbora predsjednika Savjeta mladih predsjedavao predsjednik Gradskog vijeća, koji je ovom prilikom mladima ponudio svu potrebnu pomoć za uspješan rad Savjeta.
Dario Ljubojević iz Koordinacije udruga mladih Siska novi je predsjednik sisačkog Savjeta mladih, dok je njegov zamjenik Matija Holjevac, također član sisačke Koordinacije udruga mladih, Sisčanima poznat kao predsjednik Kino Kluba Sisak. Na sjednici su bili nazočni članovi i zamjenici članova Savjeta mladih Grada Siska, predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska Ivan Đumbir, stručna suradnica u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Zrinka Hafizović te Igor Kovač djelatnik PRONI Centra za socijalno podučavanje (voditelj ureda u Sisku).
Podsjetimo da je Savjet mladih 29.kolovoza prošle godine osnovalo Gradsko vijeće Grada Siska kao svoje savjetodavno tijelo u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život grada.

najčitanije