Nova sezona kupanja i novi sadržaji na bazenima Caprag

imp

Prošlogodišnje otvorenje bazena u Capragu Siščani su jedva dočekali. Pokazivalo je to dnevno tisuće Siščana koji su tražili osvježenje na obnovljenim capraškim bazenima, koji su uživali ne samo u kupanju, nego i u ugostiteljskoj ponudi te sadržajima za djecu.
Tako će vjeruju u ŠRC-u biti i ove godine jer nova sezona kupanja koja počinje u petak, 1.lipnja, u 12 sati donosi i neke nove sadržaje.
“Posjetiteljima bazena na raspolaganju su olimpijski bazen i dva mala bazena. Ove godine imamo još bolju ponudu hrane, pića i sladoleda s tim da radnim danom ta ponuda se otvara u 12, a vikendom u 10 sati. Osim ponude hrane i pića posjetiteljima se nude i sportski programi namijenjeni djeci i odraslima koje će u jutarnjim i popodnevnim satima voditi profesori kineziologije. U organiziranje zanimacija za djecu kroz radionice robotike uključio se i Dječji odjel sisačke knjižnice. Posjetitelji će se moći odmarati na novouređenom nasipu uz nove ležaljke i suncobrane dok prema tuševima i bazenu vode nove stepenice”, kaže Helen Ostojić i ŠRC-a.
Otvoreni bazen u Capragu bit će tijekom ljetnih mjeseci domaćin i vaterpolo reprezentaciji Hrvatske. U srpnju će trenirati muška U-18 reprezentacija, u kolovozu U-19 dok će se vaterpolo kamp za djevojčice u drugoj polovici lipnja održati na zatvorenom bazenu.

Radno vrijeme bazena u Capragu bit će od ponedjeljak do četvrtka od 10 do 20.30 sati, a petak, subotu i nedjelju od 10 do 22 sata.
Cijene ulaznica ostaju iste kao i prošle godine, 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu do 15 godina. Za djecu do 5 godina ulaz je slobodan. Postoji mogućnost kupovine mjesečnih i karnet ulaznica, a za obitelji od 4 člana jedno dijete ima besplatan ulaz.

najčitanije