Bakranova ulica sljedeća na redu

imp

261020211635281585.jpeg

Nakon završetka Zagrebačke ulice građevinski strojevi se sele na novu lokaciju. To je Bakranova ulica, čiji su radovi u prvoj fazi vrijedni 5 milijuna kuna.
“Inicijativa s kojom smo išli prema Hrvatskim cestama da se odmah po završetku radova Zagrebačke ulice nastave radovi u Bakranovoj je uspjela. S obzirom da je Grad Sisak investitor, financira se prvi dio dionice od rotora do ulice Berislava Pavičića koji je negdje oko 5 milijuna kuna. Za drugi dio dionice sam dobila potvrdu od župana Ive Žinića, koji je rekao kako će sa Gradom Siskom potpisati ugovor, odnosno obvezati se na investiranje teško dva milijuna kuna za izgradnju dionice od odvojka Berislava Pavičića do bazilike Sv. Kvirina.” – istaknula je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Na taj način će se Bakranova odmah krenuti raditi u cjelosti, a ne samo 70 metara koliko je izvođač dužan napraviti temeljem ugovora o radovima na Zagrebačkoj. Izgradnja Bakranove riješt će veliki prometni problem Zelenog Brijega na zadovoljstvo gotovo 11 tisuća ljudi koji u njemu žive.

najčitanije