KTC najkreativnijim vrtićancima daruje poklon bon 3.000 kn

mj

KTC  organizira nagradni natječaj “Najkreativniji vrtičanci” Cilj ovog nagradnog natječaja KTC-a  je da se u zajedničkom veselom druženju vrtićanaca i njihovih odgajateljica  zajednički obilježi početak proljeća, buđenje novog života i uskrsni blagdani, ali i pomoći u  razvoju svijesti naših najmlađih o zdravom životnom okruženju i educirati  ih o tome. KTC  poziva sve dječje vrtiće s područja gradova u kojima posluje, pa tako i Sisak, da im se pridružite u ovom natječaju .

Tema natječaja je izrada *novih predmeta* na temu proljeća i uskrsnih blagdana, ali od recikliranih materijala. Radovi mogu biti u bilo kojoj tehnici koju djeca i odgajatelji odaberu, a trebaju biti na temu proljeća i uskrsnih blagdana.

Cilj natječaja je poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja kod djece uz želju da razviju svijest o materijalima koji se mogu reciklirati a ne bacati (tekstil, papir i drugi materijali)

Rok za prijavu na natječaj je 10.03.2017. i nakon tog  datuma svi prijavljeni vrtići dobit će upute gdje i kako dostaviti svoj rad koji će se natjecati za nagradu – KTC poklon bon u vrijednosti od 3.000kn. Svoje prijave šaljite na mail marketing@ktc.hr ili irena.drozdek-belani@ktc.hr. U prijavi je dovoljno napisati da Vaš vrtić želi sudjelovati u novom KTC natječaju te navedite kontakt osobu (ime, prezime, telefon i mail adresu).

Dodatne informacije potražite ovdje.

najčitanije