Grupa Lonia isplatila božićnice

mj

Tvrtka s tradicijom duljom od 60 godina, za više od 1400 zaposlenika Grupe Lonia, 1. prosinca isplatila je  božićnice u vrijednosti 1.500 kn

Lonia trgovine, Gradske pekare i Podravski mlin isplatom božićnice žele  zahvaliti svim zaposlenicima! U izvanrednim okolnostima ulaže se dodatni trud koji se treba nagraditi. Riječ je o predanom radu, požrtvovnosti i nastojanju da sve bude sukladno epidemiološkim mjerama koje su propisane.

Uz posebnu zahvalnost požrtvovnim i hrabrim trgovcima, treba naglasiti da je poslovanje u više od 300 prodavaonica nesmetano funkcioniralo tijekom cijele ove izazovne godine, a naročito nakon potresa i tijekom najstrožih epidemioloških mjera.

Kao i svake godine, uz isplatu božićnica, dodatno se nagrađuje 10 najboljih trgovaca. Nagradu u vrijednosti 2.000 kn dobit će po jedan trgovac iz svake regije, a najbolji među njima 5.000 kn. Posebnu pažnju u ovo predblagdansko vrijeme, ususret Svetom Nikoli, uprava je posvetila najmlađim članovima obitelji djelatnika kojima je osigurala 600,00 kn po djetetu.

Nisu zaboravili niti svoje najvjernije kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje „jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenim u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia.

Nastojanja da prodavači budu zadovoljni te želja da djelatnici budu nagrađeni za svoj trud i postignute rezultate, sve isplate u 2020., uključujući i uskrsnicu, osigurale su stalni prosječni mjesečni neto primitak za sve zaposlene u trgovini koji ove godine premašuje 5.000 kn.

Osim zaposlenika, ovog prosinca mislilo se i na kupce. U organizaciji grupacije Ultra gros čija je Lonia članica, organizirana je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi kupci u Lonia prodavaonicama. Nagrada je električni Mini Cooper.

Sve nagrade proizvodi su koje su osigurali dobavljači. Rezultat je to odlične suradnje sa svim dobavljačima bez čije podrške ne bi bilo moguće osigurati nesmetanu opskrbu Lonia prodavaonica tijekom ove nezapamćene COVID-19 krize koja je obilježila 2020. godinu. Tradicionalno orijentirana, uvijek spremna okrenuti se domaćim hrvatskim proizvođačima i proizvodima, Lonia rado surađuje s više od 50 domaćih OPG-ova. Cjenovno je uvijek prihvatljiva, a iznimno dobro pozicionirana kada je riječ o poznatim svjetskim robnim markama na policama. Njegujući partnerski odnos s dobavljačima, stvara čvrst temelj u portfelju i nameće se kao prvi izbor u regiji u kojoj se nalaze.

S pozitivnim stavom, dobrom suradnjom i potporom zaposlenicima, vjerujemo i nadamo se da ćemo i dalje biti primjer pozitivnog poslovanja. U tom nastojanju želimo da 2021. svima bude sretnija i uspješnija. Uz čestitku svim svojim kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima Lonia svima   želi sretan i blagoslovljen Božić. Uvijek uz vas!

najčitanije