Općina Martinska Ves isplaćuje božićnice

imp

Novac Euro

Općina Martinska Ves i ove godine u nadolazeće blagdansko vrijeme pomaže svojim umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade, korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i korisnike naknade za nezaposlene hrvatske branitelje s jednokratnom naknadom u iznosu od 25 do 40 eura.

 

Pravo na isplatu “božićnice” imaju umirovljenici s prebivalištem na području Općine Martinska Ves čiji je mjesečni iznos mirovine manji od 200,00 eura. Oni će dobiti 40 eura božićnice. Umirovljenici kojima je mirovina od 200,01 do 265 eura dobit će 35 eura božićnice, umirovljenici kojima je mirovina od 265,01 do 400 eura dobit će 30 eura, a umirovljenici kojima je mirovina od 400,01 do 665 eura isplatit će se 25 eura božićnice.

 

Korisnici zajamčene minimalne naknade, korisnici nacionalne naknade za starije osobe i korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje dobit će božićnicu u iznosu od 40 eura.
Isplata božićnice će se izvršiti uz predočenje osobne iskaznice i na temelju dokumentacije kojom dokazujete svoj status.

 

Božićnica će se isplaćivati u Kulturnom centru Općine Martinska Ves, putem općinske blagajne u vremenu od 9 do 15 sati.

 

Božićnica Martinska Ves