Prilika! Grand Circle zapošljava

Malta Brod Harmony 2

povezane vijesti

Sponzorirani članak

 

Grand Circle Cruise Line traži više osoba za poziciju Sailora za riječne brodove.

 

Grand Circle najveća je američka kompanija za uzbudljiva i avanturistička putovanja diljem svijeta koja su usmjerena na učenje i nova iskustva među Amerikancima starijim od 50 godina.

 

Činjenica da im se mnogi gosti iznova vraćaju potvrđuje visoke standarde kvalitete u kompaniji. Kvaliteta kružnih linija je prepoznata diljem svijeta tako da je kompanija 2022. godine proglašena drugom najboljom kompanijom za kružna putovanja u svijetu prema Travel + Leisure’s „World’s Best Awards“ godišnjem priznanju.

 

 

Osim sjedišta koje se nalazi u Bostonu, kompanija posluje i iz 40 ureda raspoređenih diljem svijeta te ima flotu od 10 brodova za kružna putovanja.

 

U Grand Circleu zaposlenici su na prvom mjestu što svakodnevno dokazuju u praksi putem brojnih pogodnosti koje nude svojim zaposlenicima poput strukturiranog plana razvoja karijere i step-up sistema u kojima zaposlenici imaju priliku za učenje i osposobljavanje.

 

Briga kompanije je omogućiti zaposlenicima svaki dolazak i odlazak s broda, a tako i sam boravak na brodu što ugodnijim pa tako svaki zaposlenik ima brojne povlastice poput besplatanog Wi-Fi-a, budžeta za putne troškove, organiziranog besplatnog pranja rublja, organiziranu besplatnu prehranu i mnogih drugih.

 

 

Grand Circle trenutno traži više osoba za poziciju Sailora za 5 riječnih brodova koji plove europskim rijekama. Od tebe traže poznavanje engleskog jezika, izraženi timski duh i usmjerenost na postizanje visoke kvalitete, dok ti zauzvrat nude:

 

  • zaposlenje pod švicarskim ugovorom sa svim benefitima,
  • rotaciju 4 tjedna na brodu – 4 tjedna doma,
  • plaćeni godišnji odmor,
  • u potpunosti pokrivene putne troškove i
  • tip na kraju svakog kruza.

 

Prijaviti se možeš direktno putem sljedećeg linka: Prijave, a ukoliko su ti potrebne dodatne informacije slobodno im se javi putem e-maila ekapustova@oattravel.com ili prouči internet stranicu Grand Circle Travel.

 

 

najčitanije