Dan odmora za zaposlenike vodećeg trgovačkog lanca u Hrvatskoj

mj

Kaufland ne radi na dan Svetog Stjepana

Blagdan Svetog Stjepana, koji se obilježava 26. prosinca, dan nakon Božića, državni je blagdan u Republici Hrvatskoj i nizu europskih zemalja.

Poštujući obiteljsku i vjersku tradiciju, kao i državne blagdane, te važnost obiteljskog života zaposlenika, uprava Kauflanda Hrvatska odlučila je svim svojim zaposlenicima omogućiti da Blagdan Svetog Stjepana u ponedjeljak 26. prosinca 2016. godine provedu u krugu svojih obitelji.

Kaufland Hrvatska nastavlja ispunjavati svoju misiju da za sve svoje djelatnike stvori najbolje moguće uvjete za rad. Vođeni načelom da su zadovoljni zaposlenici temelj svakog uspješnog poduzeća, uz petodnevni radni tjedan za sve zaposlenike i neradni dan na Blagdan Svih Svetih, Kaufland Hrvatska uvodi i neradni dan za sve zaposlenike na Blagdan Svetog Stjepana.

Kako je trgovina jedna od najmnogoljudnijih djelatnosti u Republici Hrvatskoj, želimo tome velikom broju ljudi, pa i svim svojim zaposlenicima kojih ima skoro 4.000, pružiti mogućnost mirnih blagdana.

Pozivamo kupce da nužne namirnice i potrepštine za Blagdan Svetog Stjepana nabave koji dan ranije, u jednom od 37 centara Kauflanda diljem Hrvatske, i imaju razumijevanja za ovakvu odluku uprave.

Kaufland Hrvatska svima za ovogodišnje božićne i novogodišnje blagdane od srca želi sve najbolje!

kauf

najčitanije