ALUPLAST - vrhunska PVC i ALU stolarija i na našem području

mj

261020211635254664.png

Tvrtka “Res Immobiles građenje”  iz Vukovara, proizvodi PVC i ALU stolariju vrhunskog njemačkog profila “Aluplast”, i jedna je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj po opremljenosti najsuvremenijom računalnom tehnologijom za proizvodnju PVC stolarije.

Koristeći se takvom tehnologijom izrađuju PVC stolariju pod strogo kontroliranim uvjetima, a zahvaljujući timskom radu samih djelatnika uspjeli su se uvrstiti među respektabilna poduzeća u Hrvatskoj i popeti se na sam vrh među izvoznicima u Vukovarsko-Srijemskoj županiji. U trogodišnjem periodu ostvarili su  porast od 200% , a 2009. godine uvršteni su u grupu „Gazela“, to su tvrtke koje brzo rastu kroz period od tri godine.  Proizvodne hale nalaze se u novootvorenom poduzetničkom inkubatoru u Gospodarskoj zoni grada Vukovara.

15400521_1871236163107006_294001527650480670_n

Budući da u posljednjih  više od godinu dana, puno vremena i poslova obavljaju  na području Gline i Banovine,  ponukani  zadovoljstvom, interesom, pozitivnim mišljenjima i komentarima kupaca, te željom za proširenjem poslovanja,  odlučeno je da se otvori novi  prodajni salon i bilo je  logično otvoriti ga baš u Glini. Projekt su uz potporu  Grada Gline realizirali  Lidija Azinović i  Kistijan Hrgović.

Kupcima su  otvorenjem ovog salona,  ALUPLAST proizvodi dostupni i vizualno,a  iz prve ruke mogu saznati što su uopće komore, što profil s 5 ili 6 komora ima u sebi, što su brtve, kakve vrste komarnika postoje, kakva  sjenila, dodatni pribor i još mnogo toga.

Posebnost Res Immobiles građenja je i u tome što je proizvodnja usavršena i opremljena vrhunskom tehnologijom , te stoga  kupcima mogu ponuditi ulazna vrata unikatnog dizajna, a dizajneri mogu biti i  sami kupci.

Ukoliko u katalogu ne možete  pronaći vrata po svom ukusu iz kataloga, skica će biti dovoljna da bi se vaša želja u proizvodnji pretvorila u

ekskluzivna i jedinstvena ulazna vrata- ogledalo Vašeg doma.Bez naslova2

Posjetite Res Immobiles građenje  u prodajno izložbenom  salonu  PVC i ALU stolarije, u Glini ,Ante Kovačića 24 .

Radno vrijeme je radnim danom od 8 do 16 sati.

Cjelokupni asortiman  pogledajte OVDJE 

Učinite svoj dom energetski efikasnim .  Posjetite ih u Glini , ili pošaljite upit na  info@resimmobiles.hr